Op deze pagina vindt u de ervaringen van leerlingen, ouders en collega’s.

“Gedreven en zeer ervaren. Ze gingen met veel plezier naar Esther toe.”  M. (ouder)

” Bedankt voor de Leuke en leerzame lessen. Mijn dochter ging elke vrijdag met veel plezier en is goed vooruit gegaan. Ook bentley vindt ze erg leuk en lief! Bedankt.” C. (ouder)

“Bedankt voor alle leuke lessen. Ik vond het heel fijn en ik heb heel veel geleerd bij jou.” I. 12 jaar

“Bedankt voor al je hulp. Ik ben met spelling heel erg vooruit gegaan!” M. 12 jaar

“Bedankt voor de ondersteuning. Onze dochter heeft het als zeer prettig ervaren en heeft meer  vertrouwen in haar kunnen van de Engelse taal gekregen. Het heeft zeker bijgedragen tot een goed resultaat in Engels op het examen. Nogmaals bedankt.” A.  (ouder)

Ik vond het heel fijn en gezellig om met Esther te werken. We oefenden heel veel en ze had leuke tips en goede uitleg. Ik heb plezier aan rekenen en het gaat me veel beter af! F. 12 jaar

Mijn dochter was altijd erg onzeker over haar rekenwerk. Doordat vooral de toetsen niet goed gingen, kreeg ze steeds minder plezier. Met de goede en positieve begeleiding van Esther heeft ze nu een stevige rekenbasis gekregen en wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is, ze heeft nu veel plezier in rekenen! M.  (ouder)

Je bent echt super lief en grappig en je kan echt super goed uitleggen! Ik snap het nu echt veel beter! En je hebt echt een hele lieve/ schattige  hond! 🙂 W. 11 jaar

Esther is een leuke, spontane & enthousiaste juf, die heel helder en duidelijk uit kan leggen! Extra lessen zijn natuurlijk NIET leuk, maar mijn dochter ging WEL met plezier naar Praktijk Leerrijk!! E.  (ouder)

Ik vond het heel erg leuk bij jou. Ik heb veel geleerd, bedankt! E. 12 jaar

Een geweldige collega met passie voor onderwijs en didactisch zeer sterk door diverse specialisaties waaronder RT.   Esther zal alles op alles zetten om uw kind nét even dat extraatje te bieden waardoor het op school weer wat makkelijker gaat en het plezier in leren weer terug zal komen.  B. (leerkracht)

weer met plezier leren-page-001