06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl

Back-to-school-trainingen

 Misschien herken je het bij je eigen kind: je kind kent de tafels nog niet uit het hoofd, de sommen tot 100 gaan nog moeizaam, of wat dacht je van de spellingsregels die zijn zo lastig !

 

Zorg dat je kind goed voorbereid start in de nieuwe groep!

 

Automatiseren kun je leren!  

Wat hebben we een bijzonder schooljaar achter de rug! Door de Coronamaatregelen hebben de kinderen zo’n 2 maanden thuisonderwijs gehad, eerst volledig en daarna gedeeltelijk. Ouders en verzorgers werden opeens naast opvoeders ook leerkrachten en hebben hun best gedaan om hun kinderen te begeleiden. En dat viel niet altijd mee. 

Het is  fijn dat de kinderen weer naar school konden en weer gewoon onderwijs mochten ontvangen. Maar ook deze periode was  van korte duur, want de zomervakantie stond al weer voor de deur.   

Daarom bied ik de mogelijkheid tot het volgen van een Back to school-training op het gebied van automatiseren. De volgende trainingen worden aangeboden:  

 

Tafels.  

Met de Stoplichtkaartjesmethode worden de tafels geoefend. Dit gaat op een visuele manier. Je kind leert daarbij op een actieve en inzichtelijke wijze de tafels te automatiseren. Ook zal er veel spelenderwijs geoefend worden. Deze training kan online of gewoon in de praktijk gevolgd worden. De training is geschikt voor kinderen die naar groep 5 , 6, 7 of 8 gaan.

   

Sommen tot 100.  

In deze training leren de kinderen de basis van het rekenen. Deze basis is belangrijk voor kinderen die naar groep 5 of hoger gaan. De kinderen leren de optel- en aftreksommen tot 100 vlot uitrekenen. Ze leren hoe ze de lastige sommen die over het tiental gaan het best kunnen aanpakken. Voor een sterke rekenmuur, de basis voor de bovenbouw, is het belangrijk dat kinderen deze sommen goed geautomatiseerd hebben.

  

Spellingsregels.  

In deze training leren de kinderen de spellingsregels te herkennen en goed toe te passen. Ook deze training wordt online of gewoon in de praktijk gegeven. Deze training is voor alle kinderen vanaf groep 3 geschikt. Het wordt namelijk aangepast aan de leeftijd en het niveau van het kind.

 

Hoe ziet een training eruit?  

  • Een training bestaat uit 12 sessies en 1 intakesessie. Tijdens de intake wordt het instapniveau bepaald. Zodat de leerling op maat training krijgt. Deze intakesessie duurt 60 minuten.
  • De 12 sessies duren telkens 30 minuten. Ze worden 2 keer per week gegeven. Daarnaast kunnen de kinderen thuis ook oefenen. De oefenstof sluit goed aan bij de training. Deze thuisoefeningen zijn niet verplicht, maar zullen wel helpen tot een beter en sneller resultaat van de training.
  • Alle trainingen worden online of in de praktijk gegeven.
  • De trainingen zijn individueel en kunnen daardoor op maat worden aangeboden.
  • Deze trainingen worden alleen opgestart in de maanden juli, augustus en september.
  • De training wordt met maar liefst 15% korting aangeboden. Zo betaal je geen €266,00 maar slechts  €225,00!  
Esther Stewart

 

 

 

 

 

 

 

Wacht niet te lang met aanmelden: want deze trainingen worden alleen gegeven in de maanden juli, augustus en september.  

 Aanmelding kan met onderstaand inschrijfformulier tot uiterlijk 20 augustus:

Aanmeldingsformulier Back-to-school-trainingen

training

Uw kind zit na de zomervakantie in groep:

8 + 12 =

× Heb je een vraag?