06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl

Beelddenken  Ik leer anders

Beelddenkers denken niet in woorden maar in beelden. Hierdoor lopen ze op school vaak tegen problemen aan.  De kinderen begrijpen het lesmateriaal niet en kunnen het moeilijk onthouden. Het onderwijs leert vooralvia het gehoor terwijl beelddenkers juist visueel leren. 

(Normale) bijles helpt niet genoeg, dat komt omdat de informatie ook dan op een verkeerde wijze wordt aangeboden. De informatie te vertalen naar beelden (visualiseren), kan deze groep zich de lesstof wel eigen maken. En dat is nou net wat jouw kind leert met de lesmethode “Ik leer anders”.

Met de training “Ik leer anders”  leren de beelddenkers de informatie op te slaan, het te verwerken en te onthouden. Met direct resultaat!

Heb jij het vermoeden dat jouw kind een beelddenker is, kijk dan  hier  op een lijst met kenmerken van beelddenkers. Welke leerproblemen een beelddenker kan ondervinden lees je hier.

Herken jij je kind in de kenmerken en leerproblemen? Neem dan snel contact met me op. Ik help jouw kind graag hoe het met informatie kan omgaan en het te onthouden om zo weer aansluiting te vinden met de leerstof op school.
Informatie:
De basistraining bestaat uit 4 sessies van 60 minuten en wordt in de praktijk gegeven.
De prijs is €239,-
De training kan uitgebreid worden, elke aanvullende sessie kost €47,50