06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl
Ook online!

Bijles op maat

 Je zoekt voor je kind de beste begeleiding op het gebied van rekenen, taal, lezen of spelling. Dat is wat ik te bieden heb. Bij mij staat jouw kind centraal. Ik kijk steeds naar wat het nodig heeft, wat past bij zijn/ haar werkhouding, motivatie, persoonlijkheid en niveau. Ook scholieren van het VMBO kunnen voor de vakken Nederland, Engels en wiskunde bij mij terecht.

Bijles maar dan anders..

Ik geef geen gewone bijles! Hierbij  draait het namelijk  alleen maar om de leerstof. Deze wordt dan geoefend en herhaald. Maar dat is juist waar het bij jouw kind mis gaat!  Je hebt thuis al volop geoefend. En op school is de leerstof ook al meerdere keren herhaald.  je kind wordt er onzeker van en minder gemotiveerd. Je ziet de resultaten  achteruit gaan. Extra oefenen is dus niet het antwoord.

Begeleiding op maat is wel het antwoord!  Ik kijk naar wat jouw kind nodig heeft. Dat is dus bij elk kind anders! Want elk kind is uniek! Ik daag jouw kind uit, maak het meer zelfverzekerd en  laat het groeien. Ik geef het handvatten, waardoor het op school weer verder kan. Het zal daardoor op school weer betere aansluiting vinden, minder faalangstig zijn en groeien in zijn vaardigheid.  Je kind krijgt hierdoor weer plezier op school, en dat geeft thuis weer rust.

“Onze dochter heeft veel geleerd van Esther, door op een andere manier te leren en instructies te krijgen. Hierdoor groeide haar zelfvertrouwen.” 

S. (ouder)

Als jouw kind bij mij begeleiding krijgt, houd ik je na elke sessie op de hoogte,  zodat je de ontwikkelingen kunt volgen.  Dit gaat in een handig online leeromgeving. Ook jij kunt hierin schrijven. Communicatie en duidelijkheid staat namelijk bij mij voorop.

Wat krijg je bij ‘Bijles op maat’?

Alle leskaarten van ‘Bijles op maat’ zijn inclusief de volgende onderdelen:

R

Een intakegesprek

R

Individuele begeleiding op maat

R

Verbruiksmateriaal

R

Oefenmateriaal

R

Eventuele licentiekosten voor oefensites

R

Licentiekosten online-omgeving (Mijn Superkracht)

R

Verslaglegging in het online logboek

Alle leskaarten kunnen worden aangevuld met de volgende onderdelen.*

U

Uitgebreid onderzoek

U

Opstellen behandelplan

U

Gesprekken

U

Schriftelijke verslagen

*volgens het uurtarief van €49,50

*volgens het uurtarief van €49,50

Heeft jouw kind (online) oefenmateriaal nodig, dan zal ik daarin voorzien. Ook de kosten voor eventuele licenties zijn inbegrepen. Kortom begeleiding op maat is een compleet pakket! 

Geïnteresseerd? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek!