06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl

CITO-training

school-testCitotraining

Praktijk Leerrijk geeft ook CITO-trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor kinderen die goed voorbereid en zelfverzekerd de CITO-toets  in willen gaan.

Voor veel kinderen brengt een (CITO)toets spanningen met zich mee. Sommige leerlingen hebben zelfs last van faalangst. Ook zijn er kinderen die moeite hebben met de vraagstelling of een verkeerde aanpak hebben.

Tijdens de training wennen de leerlingen aan de vraagstelling en krijgen zij uitgebreide instructies op de taakaanpak. Zij leren zich zich eerst goed te oriënteren op een taak, planmatig te werken en tijdens en na het werk zichzelf te controleren.

De training kan individueel, maar ook in groepjes van max. 3 kinderen worden gegeven. De training wordt wekelijks op gegeven en duurt 8 keer een uur.

De kosten zijn: CITO-training in een groepje van max. 3 leerlingen €140,- (8 x 1 uur) en individuele CITO-training €275,-(8 x 1 uur).

Er kan momenteel  ingeschreven worden voor de  CITO-trainingen!

Inschrijven kan via de e-mail, contactformulier (hieronder) of telefonisch. Een training gaat door bij een aanmelding van min. 2 leerlingen.

Er zijn ook individuele trainingen mogelijk. Neem hiervoor ook contact op via e-mail, het contactformulier  of telefonisch.

weer met plezier leren-page-001

× Heb je een vraag?