06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl

 

 

 

Zit jij in het examenjaar van VMBO en kun jij voor de vakken Nederlands, Engels of wiskunde wel extra begeleiding gebruiken? Maak dan gebruik van het examenbijles-pakket. 

Je krijgt 3 bijlessen van 75 minuten. Deze lessen zijn individueel, dus 1 op 1. De bijles is daardoor helemaal gericht op jouw hulpvraag, er is dus sprake van “bijles op maat”.

In de periode tussen de bijlessen en voor het examen is het daarbij ook mogelijk om online (via Whatsapp) vragen te stellen en zo extra uitleg te krijgen. Deze online hulp is gewooon een onderdeel van het pakket.  

Wat komt er allemaal aan bod? Zoals al eerder genoemd is de bijles op maat. Er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt. Er zal naast de theoretische uitleg ook geoefend worden met oude examens, zodat je weet wat je kunt verwachten en je bekend bent met de vraagstelling. Daarnaast maken we ook een planning , zodat je genoeg tijd hebt om te leren en je niet voor verrassingen komt te staan. 

Dit pakket wordt weer vanaf 1 april 2020 voor €105,-  aangeboden. Mocht je na deze training nog extra bijlessen willen nemen, dan is dit mogelijk (€35,- per uur). 

Je kunt ook al eerder in het schooljaar beginnen. Je kunt dan bijlessen volgen voor het vak waarin je extra wilt oefenen. Kijk dan hier. 

Aanmelden kan middels een telefoontje (06-27560500) of e-mail (info@praktijkleerrijk.nl).