06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl

Online Oefenpakket Begrijpend Lezen

Begrijpend lezen kan voor veel frustratie zorgen. Niet alleen bij jouw kind maar ook bij jou als ouder.  Je ziet namelijk dat je kind worstelt met dit vak, maar je kan niet helpen. Je zit met je handen in het haar, want je weet niet waar te beginnen: 

Wat houden al die termen in? 

Wat zijn eigenlijk leesstrategieën?

Waar kan ik goede teksten vinden?

Zijn er ook online oefeningen?

Welke oefeningen horen bij welke strategie?

Hoe kan ik mijn kind weer motiveren?

Ondertussen gebeurt er niet veel, en jij ziet je kind  steeds meer tegen dit vaak aankijken. Niet alleen de resultaten worden minder, ook de motivatie zakt naar het dieptepunt, laten we over het zelfvertrouwen van je kind maar zwijgen.

Er moet wat gebeuren, maar hoe en wat?

Ik help je graag met het Online oefenpakket begrijpend lezen. 

Wat houdt dit unieke pakket in?

Dit pakket is uniek, want ik zorg ervoor dat alles aan bod komt!

Elke les start met een instructie. In een filmpje leg ik  de leerstof  uit. Dat is handig, je kind kan altijd weer naar de uitleg terug. 

Daarnaast  vind je in elke les volop oefeningen: online, werkbladen en spelactiviteiten.

Je hoeft dus niet meer op zoek naar de juiste oefeningen bij de leerstof. Dat heb ik al voor jou uitgezocht!

 

Dit unieke pakket bespaart je zoveel tijd en frustratie!

Als gecertificeerde trainer van de methode Alle teksten de baas, geef ik veel begeleiding aan kinderen die moeite hebben met begrijpend lezen.

Daardoor heb ik veel ervaring; ik heb bijvoorbeeld veel inzicht gekregen in de denk- en aanpakfouten die veel kinderen maken. Daardoor weet ik welke oefeningen ze nodig hebben en het beste voor hen werkt.

Deze kennis en ervaring heb ik gebruikt bij het samenstellen van dit pakket.. 

 

 

“Wat heb je toch een mooie aanpak met J! Hij is super fanatiek en wil het liefst zo veel mogelijk doen. Zoals je ziet in de opdrachten heeft hij weer heel veel gedaan. De signaalwoorden had hij diezelfde avond ook al gekleurd zonder dat dat huiswerk was….Ik ben blij met jullie!”

L. C. (ouder)

Waaruit bestaat het Online oefenpakket ?

R

Uitlegfilmpjes

R

Online oefeningen

R

werkbladen

R

spelactiviteiten

R

online contact

Geïnteresseerd? Meld je aan!