06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl

Rekentoetstraining

book-15584_1920Vind je rekenen lastig en heb je moeite met de rekentoetsen?  Dan ben je bij Praktijk Leerrijk aan het goede adres. De trainingen worden individueel of in groepjes van maximaal 3 scholieren gegeven.

Tijdens de training raak je gewend aan de vraagstelling en natuurlijk zal de rekenvaardigheid uitgebreid herhaald en geoefend worden.

Er zal begonnen worden met een starttoets waarin getallen, verhoudingen, meten/ meetkunde en verbanden aan de orde komen. Zo wordt bepaald welk onderdeel je het lastigst vindt en het meest geoefend moet worden tijdens de training. Zo wordt de training zoveel mogelijk aan jou persoonlijk aangepast. De training wordt afgesloten met een eindtoets om de vorderingen te kunnen zien. Dit resultaat wordt met de ouders geëvalueerd. Eventuele vervolgstappen, mochten die nodig zijn, worden dan ook besproken.

De training wordt individueel of in groepjes van maximaal 3 scholieren gegeven. De trainingen zijn op niveau (2F of 3F) en bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De kosten zijn € 155,- (groepstraining) en €295,- (individuele training).

Aanmelding of aanvraag van meer informatie kan via mail ( info@praktijkleerrijk.nl), het contactformulier of telefonisch (06-27560500).

weer met plezier leren-page-001

 

 

× Heb je een vraag?