06 - 27506500 info@praktijkleerrijk.nl
Uniek: online pakket op maat!

Workshopaanbieding: online tafeltraining

 Tafels leren.  Ieder kind wordt hiermee geconfronteerd. Het start in groep 4. Daar leren de kinderen de “makkelijke” tafels om vervolgens in groep 5 de overige tafels t/m 10 te leren.  

Niet bij ieder kind gaat het aanleren van de tafels van een leien dakje. Misschien herken je het volgende bij jouw kind:

Je kind vindt de tafels moelijk, begrijpt ze niet.

Je kind kan de tafels niet onthouden.

Je kind is niet gemotiveerd, vindt de tafels niet interessant genoeg om ze te leren.

Je kind kent de tafels maar kan de kennis niet toepassen ( denk hierbij aan de CITO-opgaven).

Veel mensen zijn van mening dat het aanleren van de tafels een kwestie van “stampen” is.  Maar is dat ook zo?  

Nee! Het aanleren van tafels vraagt zoveel meer dan alleen maar simpel stampwerk!  Voordat je kind kan starten met het inoefenen van de tafels moet de basis voldoende aanwezig zijn. Dat wil zeggen dat de sommen tot 100 geen problemen meer mogen geven.  Daarbij moet je kind ook weten wat de tafels nu precies zijn. Het begrip moet dus voldoende zijn. Als dit in orde is, dan pas kan je kind de tafels leren en onthouden.

Geen wonder dat het oefenen met je kind niet help! 

Maar hoe dan verder?

Ik help je graag met het Online Tafelpakket.

Wat houdt dit unieke pakket in?

Dit pakket is uniek, want ik zorg ervoor dat jouw kind de leerstof aangeboden krijgt wat het nodig heeft.

Jouw kind maakt online een toets. Hierdoor  krijg ik inzicht in de rekenvaardigheid van jouw kind. Waar ligt het probleem? Is de basis wel voldoende aanwezig? Ligt het  probleem bij het automatiseren, of toch bij het begrip.

Ik maak aan de hand van de behoeften van jouw kind een pakket.  Daardoor is  jouw kind altijd bezig met de juiste oefening en is het  daardoor veel succesvoller dan gewoonweg  tafels oefenen.

Als ouder ken je de leerlijnen niet en weet je niet welke leerstof je kind nodig heeft. En daar zorg ik dus voor! Ik regel alles.

Wekelijks staat er een instructie/inoefenfilmpje voor jouw kind klaar. Daarbij zorg ik dat er ook oefenmateriaal klaar staat. Dit is elke week anders, en het past altijd bij de leerstof die is aangeboden in het filmpje. Het oefenmateriaal bestaat uit : werkbladen, spelletjes, en leuke leeractiviteiten.

Het pakket duurt 10 weken, maar je beschikt 12 weken over het materiaal die in een online leeromgeving staat. Mocht er dus een keer wat tussen komen, dan heb je enkele uitloopweken. Ook kun je ervoor kiezen om tussendoor of aan het einde een herhalingsweek in te lassen.

 

Met dit unieke pakket is jouw kind efficiënt aan het leren!

Als ambassadeur van de tafelmethode Stoplichtkaartjes maak ik onder andere gebruik deze methode. Deze methode zorgt er onder andere voor dat jouw kind de tafels op een unieke wijze automatiseerd en daarnaast ook meer inzicht krijgt in de tafels.

Daarbij weet ik als behandelaar ERWD ( ernistige reken- en wiskundeproblemen en dyscalculie) welke leerlijnen een kind moet volgen. Daardoor weet ik welk aanbod jouw kind nodig heeft.

 

 

“Mijn dochter was altijd erg onzeker over haar rekenwerk. Doordat vooral de toetsen niet goed gingen, kreeg ze steeds minder plezier. Met de goede en positieve begeleiding van Esther heeft ze nu een stevige rekenbasis gekregen en wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is, ze heeft nu veel plezier in rekenen! 

S. (ouder)

Waaruit bestaat het Online Tafeltrainingpakket?

R

Vooraf en achteraf toetsing met de Barekatoets.

R

10 wekenlang online aanbod naar behoefte van je kind. (bijles op maat)

R

Wekelijks een nieuw instructie-/ inoefenvideo

R

Wekelijks oefenmateriaal passende bij de leerstof van de week

R

Contact via de online leeromgeving (12 weken)

Geïnteresseerd? Meld je nu aan en geniet van de workshopkorting!